Foto: Publicitātes foto
Daudzi cilvēki ikdienu nespēj iedomāties bez regulāras ielūkošanās savā viedtālrunī un dzīvošanās sociālajos tīklos. Arī tik atbildīgā un svarīgā dzīves notikumā kā izlaidums absolventi pagūst atrast laiku padalīties tīmeklī ar jaukām bildītēm un piemīlīgiem selfijiem.

Šomēnes lielākajā daļā Krievijas vidusskolu norisinās izlaidumi, un izklaides portāls WeirdRussia apkopojis pašus skaistākos foto, ar kuriem absolventi sociālajos tīklos padalījušies pirms, pēc un arī pasākuma laikā.

Tāpat neiztrūkstoši svētki Krievijā un daudzās postpadomju valstīs ir pēdējais zvans, kas tiek atzīmēts izlaiduma gaidās.

Krievzemē šī ceremonija joprojām tiek ieturēta labākajās padomju laiku tradīcijās - visur zib baltas matu lentes, tādas pašas krāsas priekšautiņi un pusgarās zeķes. Arī šo notikumu skolēni vērienīgi atrādījuši virtuālajā vidē.

Laiki ir mainījušies, taču Krievijas absolventu stils pa šiem gadiem ir palicis nemainīgs un nesatricināms. Tiesa, meiteņu pozēšana fotogrāfiem mūsdienās kļuvusi krietni vien seksīgāka nekā pirms 30 vai 40 gadiem, un kostīmiņš ar baltajām zeķēm, priekšautiņu un matu lentēm kļuvis par koķeta izlaiduma selfija galveno elementu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!