Foto: Aleksandrs Sokolovs

Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ik pa brīdim tautai par sevi atgādina ar pretrunīgi vērtētiem attēliem, bet, šķiet, šoreiz viņš pārspējis pats sevi.

Pirmdienas vakarā tika publiskots Sokolova jaunākais projekts ar daudznozīmīgo nosaukumu "Cerību bāka". Tajā viņš iemūžinājis vairākas meitenes ar krūšu implantiem, kuras piekritušas neparastajam eksperimentam.

"Es uztaisīju eksperimentu. Izlasīju internetā, ka mākslīgas krūtis ir diezgan caurspīdīgas un ar spēcīgu lukturi krūtis var pataisīt par lampu. Gaisma ir sarkana, jo krūtis ir pilnas ar asinsvadiem," jauno fotogrāfiju sēriju raksturo Aleksandrs.

Sešu meiteņu fotogrāfijas var aplūkot un novērtēt mākslinieka mājaslapā, un, kā "Delfi Izklaidei" atzina pats Sokolovs, šis kļuvis par apspriestāko no viņa projektiem.

"Facebook" tīklā ierakstu par jauno projektu ar "patīk" atzīmi novērtējuši jau vairāk nekā 1000 cilvēku, un pie ieraksta sākusies kaislīga diskusija par fotogrāfiju izpildījumu.

Lai gan cilvēkiem ar vājākiem nerviem šie attēli varētu pat šķist biedējoši, neparasti daudz komentētāju atzinuši, ka fotogrāfijas esot ne tikai interesantas, bet arī skaistas, un reti kuru tās atstājušas vienaldzīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!