Foto: Instagram.com/rita666kern/
Šonedēļ tiks dots starts krievu attiecību šovam "Дом-2. Остров любви", kurā 12 daiļavas sacentīsies par divu jaunekļu uzmanību un viņu sirdīm. Uz visu dalībnieču fona īpaši izceļas tumšmate Margarita Kerna (attēlā).

Sievietei tabloīdu un sabiedrības uzmanību izdevies piesaistīts ar savu efektīgo ārieni, astotā izmēra krūtīm, kā arī visai skandalozo pagātni.

Krievijas mediji vēsta, ka Margarita jeb vienkārši Rita ir priestera meita, kura līdz pilngadības sasniegšanai audzināta ļoti stingri.

Sieviete intervijā medijiem pastāstījusi, ka pieredzes trūkuma un naivuma dēļ viņai vairākkārt nācies vilties vīriešos. Tiesa, Ritai patīk riskēt, tādēļ plinti krūmos viņa pagaidām negrasās mest – viņa mīļoto apņēmusies atrast šovā.

Zinātāji medijiem pastāstījuši, ka sāpīgā attiecību pieredze Ritu darījusi stiprāka un gudrāku. Laika gaitā tumšmate rūpīgi izkopusi vīriešu valdzināšanas prasmes. Viņa savulaik pat esot apmeklējusi kursus, kuros iemācījusies flirtēt un manipulēt ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Tiek vēstīts, ka pārējām šova dalībniecēm ar Ritu konkurēt būs ļoti grūti. Sievietes šarms un spēja manipulēt, kā arī iespaidīgais vizuālais izskats esot nesatricināma kombinācija.

Turklāt Ritai jau izdevies iegūt visai prāvu fanu pulciņu. Viņas "Instagram" foto blogam ir vairāki tūkstoši sekotāju, un nav šaubu, ka, sākoties šovam, pielūdzēju skaits palielināsies.

Raidījuma "Дом-2. Остров любви" pirmā sērija kanālā TNT tiks demonstrēta 7. septembra pievakarē. Attiecību šova darbība norisinās greznā villā Seišelu salās.

Savukārt iekārojamie līgavaiņi, par kuru uzmanību sacentīsies Rita un vēl 11 daiļavas, ir šova "Дом-2" zvaigznes Ivans Barzikovs un Aleksandrs Zadoinovs.

A photo posted by Рита (@rita666kern) on Sep 5, 2016 at 9:50pm PDT

A photo posted by Рита (@rita666kern) on Apr 26, 2016 at 10:07am PDT

#моя_сладость #мм #этовкусно #food

A photo posted by Рита (@rita666kern) on Jul 14, 2016 at 3:38am PDT

#moscow #london #paris #beauty #sexy #fashion #ass #brest #trevel #girl #sextou

A photo posted by Рита (@rita666kern) on May 24, 2016 at 9:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!