Foto: Instagram.com/juliandaigre/
Pasauli šobrīd vairāk nekā jebkad pārņēmis fitnesa un veselīga dzīvesveida kults. Amerikāņu pārītis Ostins Rejs un Džuliana Deigra (abi attēlā) fizisko aktivitāšu veikšanai piegājuši ļoti radoši – viņi sporto tandēmā.

Mīlētāji no Ņūorleānas sociālajos tīklos sapulcējuši prāvu sekotāju pulciņu, un viņi tiek dēvēti par vienu no pašiem iedvesmojošākajiem fitnesa pārīšiem pasaulē.

Sabiedrības un mediju uzmanību Ostins un Džuliana izpelnījušies, atspoguļojot savas treniņu gaitas. Parasti abi fiziskās aktivitātes veic kopā – sinhroni vai arī saķibinājušies kopā kā divi mērkaķīši.

Bieži vien Ostins savu mīļoto sievieti izmanto svaru stieņa vietā – viņš savu dāmu cilā ne tikai uz rokām, bet arī kājām, tādējādi trenējot savus muskuļus.

Džulianai piemīt apbrīnojama lokanība un akrobātikas prasmes. Tā, piemēram, lielu ievērību izpelnījies sižets, kurā Ostins cilā svaru stieni, savukārt viņa draudzene uz tā stāv uz rokām.

Fitnesa pasaulē abi bauda lielu popularitāti, un to arī apliecina fakts, ka septembra izskaņā "Facebook" lapā "Muscle Madness" publicētais sižets, kurā apkopoti pārīša treniņu video, jau noskatīts vairāk nekā 30 miljonus reižu.

TAG SOMEONE YOU WANT TO TRY THIS WITH AND COMMENT 👍🏼 IF YOU WANT TO SEE MORE PARTNER WORKOUTS!! @Austin_Raye

A video posted by ʝυℓιαи ∂αιgяє ® (@juliandaigre) on Sep 12, 2016 at 8:17pm PDT

I just want to play with you all around the world, @JulianDaigre. #STEERyourFEAR @SYFApparel

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Austin Raye (@austin_raye) on Sep 18, 2016 at 10:10am PDT

😘

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Austin Raye (@austin_raye) on Sep 17, 2016 at 10:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!