Foto: Publicitātes foto

Raidījuma Superbingo vadītājs un hokeja kluba Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons (attēlā), kurš allaž priecējis ar stilīgām matu sasukām, nesen pārsteidzis ar kuplām, skruļļainām ūsām. Superbingo veterānes – tantiņas jau slēdz derības par to, vai šīs ūsas īstas.

"Man katru dienu vismaz divi cilvēki pajautā, vai manas ūsas ir īstas. Pats smejos, ka man ar ūsām ir tā kā meitenēm ar krūtīm - visi grib zināt, vai tās ir īstas. Nebiju gaidījis tādu uzmanību ūsu dēļ," sarunā ar DELFI Izklaidi par ažiotāžu, ko radījis viņa jaunais tēls, smej Simsons.

Raženās ūsas viņš audzējis vairāk kā trīs mēnešus - Simsons atminas, ka pēdējo reizi tās noskuvis 29. jūnijā. Par šīm un citām allaž modīgā TV spēles vadītāja sejas apmatojuma izmaiņām jāpateicas viņa frizierim.

"Reizi divās nedēļās eju uz vīriešu frizētavu, veicu tur bārdas korekciju, ar matiem padaros. Veidojot stilu, vados pēc sajūtām un friziera ieteikumiem - šoreiz viņš man teica - atstājam ūsas, un es piekritu," par savu allaž aktuālo ārieni stāsta tautas iemīļotā raidījuma vadītājs.

Viņš atklāj, ka šīs apkārtējo sajūsmas dēļ arī pats jūtoties tāds pacilātāks. Par ūsām priecājas visi - pretinieki hokeja spēles laikā un Superbingo veterāni. Simsons smejoties stāsta, ka tantes, kas regulāri piedalās Superbingo ierakstā, aizkulisēs sarīkojušas derības par viņa ūsu īstumu.

Hokeja aktīvists prāto - kā gan varētu būt lietojamas "neīstas" ūsas? Katrā ziņā īstās prasot milzu uzmanību. "Mani jau ģimene apceļ, jo ik rītu es pavadu krietnu laiciņu, taisot fričeni ūsām. Vispirms lietoju speciālo ūsu un bārdu eliksīru, pēc tam ar veidošanas līdzekli izveidoju formu.

Uzskrullēt ūsas - tā ir vesela māksla," par nopietno ņemšanos ar sejas apmatojumu stāsta Simsons. Tieši apkārtējo negaidītā interese, kas ik dienas sagādā pozitīvus mirkļus, mudina Simsonu vēl kādu laiku pastaigāt neskūtam.

"Vispār es ar sejas apmatojumu jūtos tāds apģērbtāks. Bez bārdas ir tāda plikuma sajūta. Mans galvenais soģis stila ziņā jau ir sieva, bet viņa saka, ka ūsas viņai patīk. Ja jau visi pievērš tādu uzmanību, kādu laiku būs jāpastaigā ūsainam, bet kā uznāks vēlme atbrīvoties, būs man atkal plika mute," uz vienu stilu neieciklējas Simsons.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!