Foto: Toms Nords

Kanāls TV3 aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē ar krāšņu koncertu atzīmēja 20 gadu jubileju, un dzimšanas dienas svinībās kuplā skaitā bija sapulcējušās iemīļotās televīzijas personības. Zilo ekrānu zvaigznes uz sarkanā paklāja demonstrēja īstu stila paraugstundu, priecējot ar elegantiem un pārdomātiem tērpiem.

Viena no pamanāmākajām vakara viešņām bija aktrise, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Evija Skulte, kura žilbināja rozā vakarkleitā un, pateicoties tērpa košajai krāsai, manāmi izcēlās uz citu viešņu fona.

Arī TV3 laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane jubilejas svinībām bija izvēlējusies tērpu košā krāsā. Viņa uz sarkanā paklāja mirdzēja zaļā kleitā ar atsegtiem pleciem.

Tāpat arī jāpiemin "All Media Baltics" Latvijā vadītāja Baiba Zūzena, kura bija saposusies melnā žaketē un dzeltenos svārkos.

Savukārt TV personība Gundega Skudriņa bija izvēlējusies vīna sarkanu tilla kleitu ar skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu.

Arī daudzas citas daiļā dzimuma TV zvaigznes priecēja ar elegantiem tērpiem. Tā, piemēram, Jana Duļevska svinībās gozējās melnā samta kleitā ar caurspīdīga auduma un mežģīņu ielaidumiem. Savukārt Agnese Vārpiņa bija tērpusies baltā bezpiedurkņu halāta tipa kleitā, zem kuras viņa bija pavilkusi bikses.

"Delfi Izklaide" piedāvā novērtēt arī citu pasākuma viešņu izvēlētos tērpus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!