Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova jeb vienkārši Seksīgā Lee (attēlā) noteikti dēvējama par vienu no nekautrīgākajām pašmāju šovbiznesa zvaigznēm, un sajūsmu izpelnījušās ne tikai viņas vokālās dotības, bet arī vizuālie labumi.

Fanu daiļavai netrūkst, par ko arī liecina fakts, ka viņas "Instagram" foto bloga sekotāju skaits pārsniedz desmit tūkstošus. Arvien jaunus apbrīnotājus Lee pievilina ar pārbaudītu metodi – pikantiem foto, kuros iespējams novērtēt viņas sievišķīgā auguma aprises.

Tiesa, nereti dziedātājas momentuzņēmumi ir tik draiski, ka ļaudis dedzīgi lauž šķēpus, vai tik viņa nav pāršāvusi pār strīpu, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatu uz pieciem neķītriem Seksīgās Lee kadriem, kas daļu latviešu sajūsminājuši, bet citus – ne pa jokam satraukuši.

Pupiņi šokolādes glazūrā

Kad jau šķita, ka Lee parādījusi visu, viņa šī gada sākumā pārspēja pati sevi un savas kuplās krūtis atrādīja šokolādes glazūrā, izdaiļotas ar krāsainām konfektēm.

Bildīti, kuras autors ir fotogrāfs Tomass Lukomskis, Lee bija papildinājusi ar draisku komentāru, ka šādu šokolādes mērcē pasniegtu pārsteigumu viņa labprāt sagādātu dzimšanas dienā savam mīļotajam vīrietim.

Brangais dupsis stringos

Savukārt šopavasar draiskās dīdžejmeitenes atbalstītāji tika aplaimoti ar foto, kurā visā godībā varēja novērtēt viņas formīgo dupsīti.

Kamēr fani naski spieda sarkanās sirsniņas un Lee dibenu apbēra ar komplimentiem, nelabvēļi interneta komentāros neskopojās ar dzēlīgām piezīmēm.

💭🐷🍰🍦🍫🍿 #cheatday #cheatmeal 😂😂😂👏👏👏lol #sweethooth 🙈🍑#bulking

A post shared by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Mar 18, 2017 at 11:05am PDT

Pati intīmākā ķermeņa vietiņa

Martā Seksīgā Lee meta kaunu pie malas un beidzot parādīja sava ķermeņa pašu noslēpumaināko vietiņu.

Fotogrāfijā Liene iemūžināta caurspīdīgā bodijā, savukārt viņas krūtsgali koķeti paslēpušies zem izšuvumiem, bet vietiņa, kuru parasti sedz biksītes, apskatāma kā uz delnas.

Visu laiku atklātākais selfijs

Kad runa ir par izģērbšanos, Seksīgā Lee nekad nav jāskubina, un aizvadītā gada izskaņā viņa publiskoja savu, iespējams visu laiku atklātāko selfiju – kailo krūšu tuvplānu.

Tiesa, tā nebūtu Seksīgā Lee, ja viņa savam tēlam nepiešķirtu kādu pikantu rozīnīti, un arī pupiņu tuvplāns bija izveidots ar ļoti radošu piegājienu – skaistule krūtsgalus bija paslēpusi zem cepumiņiem.

Spici krūtsgali tuvplānā

Kuplo krūšu tuvplāni ir Seksīgā Lee meistarstiķis. Daiļava cītīgi rūpējas par to, lai neviens neaizmirstu, ka viņas sievišķīgie apaļumi joprojām atrodas īstajās vietās.

Tā, piemēram, pērn, iestājoties rudenim, Liene bija dikti nosalusi, un šādā situācijā krūtsgalu piebriešana, kā zināms, ir pavisam dabisks process. Tomēr Seksīgā Lee nav ar pliku roku ņemama – viņa situāciju izmantoja savā labā, šo skatu iemūžinot glītā pašbildītē.

🐢neck #onair #radiodjs #radio #capitalfm 😂😂😂

A post shared by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Sep 1, 2016 at 12:33am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!