Foto: Privātais arhīvs
Mediji vienmēr aizrautīgi sekojuši līdzi ne tikai slaveno un talantīgo sportistu profesionālajām gaitām, bet arī notikumiem privātajā dzīvē. Šobrīd viens no karstākajiem tematiem ir Eiropas futbola čempionāta finālturnīrs, kas no 10. jūnija līdz 10. jūlijam norisināsies Francijā.

Šī notikuma gaidās tiek apspriesti ne tikai dažādu valstu izlašu labākie spēlētāji, bet arī viņu sievas, draudzenes un mīļotās, kuras savus kavalierus atbalstīs čempionātā. Kamēr puiši gatavojas lielajam notikumam, viņu otrās pusītes izbauda visas priekšrocības, ko sniedz ievērojama futbolista sirdsdāmas dzīve.

Izdevums "The Daily Mail" izveidojis nelielu apkopojumu ar pašām skaistākajām Eiropas futbola čempionāta finālturnīra spilgtāko spēlētāju mīļotajām, kuras aktīvi rosās sociālajos tīklos un sniedz ieskatu savās krāšņajās un notikumiem bagātajās dzīvēs.

Itāļu futbola zvaigznes Graciāno Pelles draudzene Viktorija Varga

Foto: Instagram.com/vikyvarga/
Graciāno Pelle ir viena no spožākajām Itālijas futbola izlases zvaigznēm. Ne mazāk žilbinoša ir viņa mīļotā sieviete – 24 gadus vecā ungāru izcelsmes peldkostīmu modele Viktorija Varga (abi attēlā).

Ārvalstu mediji vēsta, ka daiļaviņu ar futbolistu romantiskas attiecības vieno jau aptuveni četrus gadus. Pa šo laiku ne tikai strauji attīstījusies Vargas modeles karjera, bet augusi arī viņas popularitāte.

Jaunā sieviete sociālajos tīklos sapulcējusi prāvu sekotāju skaitu. Viņas "Instagram" blogs ieinteresējis vairāk nekā 40 tūkstošus sekotāju, un Vargas publicētās bildes apliecina, ka būt nopelniem bagāta futbolista draudzenei ir vairākas priekšrocības.

Modele savus sekotājus priecē ar ceļojumu bildēm, momentuzņēmumiem no pludmales un citiem krāšņiem kadriem, kuros nereti iemūžināts arī viņas mīļotais vīrietis Pelle.

👼🏼🌛

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on May 19, 2016 at 8:29am PDT

😎☀️💦

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on May 9, 2016 at 8:29am PDT

I love the freedom of the water ..🏊🏻 🌊🌊 What's your fav thing about #swimming ?

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on Apr 12, 2016 at 10:31am PDT

Vācieša Mario Gēces mīļotā – dziedātāja Anna-Katrīna Brommela

Foto: Instagram.com/annkathrin_vida/
Arī Vācijas futbola izlases spēlētājam Mario Gēcem ir daiļa un kārdinoša draudzene. Viņa līgava ir 26 gadus vecā apakšveļas modele un dziedātāja Anna-Katrīna Brommela (abi attēlā), kura pazīstama arī ar skatuves vārdu Trina B.

Pievilcīgās sievietes "Instagram" blogs ieinteresējis vairāk nekā pusmiljons šī sociālā tīkla lietotāju. Modeles publicētajās bildēs atspoguļojas sportistu draudzeņu ikdiena, kura sevī ietver pasaules apceļošanu, saviesīgu ballīšu apmeklēšanu un citas izklaides.

Nevienam nav noslēpums, ka daudzas mantkārīgas un slinkas sievietes sapņo apprecēt turīgu futbolistu, lai baudītu labumus, ko sniedz sievas statuss. Brommelai šādas ambīcijas nav izprotamas.

"Es nesaprotu tās, kurām dzīves mērķis ir apprecēties ar kādu konkrētu cilvēku. Lai gan es esmu Mario Gēces draudzene, man ir pašai savi plāni, kurus vēlos īstenot un sasniegt. Pretējā gadījumā es nebūtu laimīga," kādā intervijā savulaik sacījusi modele.

Location for today is kinda nice 😛

A photo posted by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on May 2, 2016 at 1:45am PDT

Last night 🇪🇸 #family

A photo posted by ANNKATHRIN VIDA BRÖMMEL (@annkathrin_vida) on Apr 13, 2016 at 12:59pm PDT

Poļu futbolists Vojcehs Ščensnijs precējies ar modeli Marinu

Foto: Instagram.com/marina_official/
Polijas futbola izlases spēlētājs Vojcehs Ščensnijs nesen apprecējās ar skaisto ukraiņu izcelsmes dziedātāju, aktrisi un modeli Marinu Lucenko (abi attēlā).

Pāris saderinājās aizvadītā gada vasarā, un Ščensnijs par šo notikumu nespēja slēpt prieku – vīrietis savā "Facebook" lapā visai pasaulei pavēstīja, ka bildinājis savu Marinu.

Mediji vēsta, ka Marina lielāko daļu laika pavada Itālijā, kur viņas vīrs sezonas laikā spēlē futbolu, taču bieži vien viņai modeles darba ietvaros nākas lidot uz Losandželosu.

Arī Marina sociālajos tīklos bauda lielu popularitāti. Daiļava var lepoties ar prāvu "Instagram" sekotāju skaitu, un īpaši lielu sajūsmu raisījis fakts, ka sieviete publicējusi vairākus unikālus momentuzņēmums, kas tapuši viņas un Ščensnija kāzu dienā.

My z P.Moniką Olejnik 🙊

A photo posted by MaRina Łuczenko- Szczęsna (@marina_official) on Jun 5, 2016 at 6:09am PDT

Just me. #celfie

A photo posted by MaRina Łuczenko- Szczęsna (@marina_official) on Mar 29, 2016 at 3:35pm PDT

Beļģu futbolista Jannika Karasko mīļotā – skaistuma karaliene Naomi

Foto: Instagram.com/noemiehappart/
Beļģu futbola zvaigznes Jannika Karasko mīļotā sieviete ir 22 gadus jauniņā skaistule Naomi Haparta (abi attēlā).

Naomi 2013. gadā tika kronēta par "Mis Beļģiju". Viņa studē mārketingu, ir modele un ne tikai piedalās, bet arī organizē dažādas labdarības akcijas.

Mediji vēsta, ka Naomi ir bieža viešņa sava mīļotā vīrieša spēlēs. Arī viņas "Instagram" blogā, kuram ir gandrīz 40 tūkstoši sekotāju, regulāri tiek publicētas ainiņas no futbola mačiem un bildītes, kurās daiļaviņa mīļi pozē ar Karasko.

Time to relax 📚👍🏼💥 #ÇaSentBonLaFin

A photo posted by Noémie Happart (@noemiehappart) on May 24, 2016 at 1:14am PDT

🍀❤️ #SaturdayLove #BaladeEnFamille

A photo posted by Noémie Happart (@noemiehappart) on Feb 20, 2016 at 10:15am PST

Spānis Dāvids de Heja satiekas ar populāro dziedātāju Edurni

Foto: Instagram.com/edurnity/
Slavenais spāņu futbolists Dāvids de Heja jau vairākus gadus ir kopā ar populāro dziedātāju un modeli Edurni Garsiju Almagro (abi attēlā).

27 gadus vecā sieviete, kura pazīstama ar skatuves vārdu Edurne, Spānijā un citviet pasaulē ir ne mazāk populāra par savu mīļoto vīrieti. Viņa 2005. gadā plūca uzvaras laurus spāņu "X Factor" versijā.

Tiek vēstīts, ka Edurne dzīvo Madridē, taču viņa regulāri apceļo pasauli modeles un dziedātājas darba dēļ. Tiesa, viņa pamanās izbrīvēt laiku, lai apmeklētu arī futbola spēles, kurās piedalās viņas mīļotais.

Savas gaitas Edurne vērienīgi atspoguļo "Instagram" foto blogā. Tam ir vairāk nekā pusmiljons sekotāju, un sieviete ļauj nedaudz ielūkoties arī lielā futbola aizkulisēs.

LOVE!!! 💏 @d_degeaofficial

A photo posted by Edurne (@edurnity) on Jan 28, 2016 at 12:34pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!