Foto: Privātais arhīvs
Vēja spārniem tuvojas brīdis, kad sabiedrības vērtējumam tiks nodots pirmais Latvijas seksa eksperta Edgara Toretto (attēlā centrā) informatīvi izklaidējošais raidījums, bet tā gaidās Toretto nolēmis sniegt atbildi uz jautājumu, kas nomoka daudzas daiļā dzimuma pārstāves – ar cik partneriem jāpārguļ, lai atrastu savu īsto, ar ko iestūrēt laulības ostā.

Lai sniegtu pēc iespējas precīzāku atbildi uz šo jautājumu, Toretto licis lietā ne tikai plašo dzīves pieredzi, bet arī konsultējies ar savas komandas locekļiem. Tāpat viņš uzsver – īstā atbilde ir jāapzinās katrai sievietei pašai, jo tas ir atkarīgs gan no dāmas emocionālā stāvokļa, gan gatavības uzsākt attiecības. Tomēr Edgars ir gatavs palīdzēt. 

"Šeit jautājums ir – vai sieviete vispār vēlas "lielās attiecības" un atrast liktenīgo, vai arī mūsdienu sieviete biežāk izvēlas parastus randiņus, neieslīgstot attiecību rutīnā.

Tas, cik seksa partneru būtu par daudz, bet cik - par maz, arī attiecīgi ir atkarīgs no sievietes gatavības un attieksmes pret seksu, jo ir sievietes, kurām pieci seksa partneri šķiet par daudz, savukārt ir arī tādas, kurām 15 partneri vēl neko neizsaka!

Šobrīd situācija Latvijā ir tāda, kāda tā ir – uz vienu vīrieti ir vismaz četras dāmas. Tas arī ir faktors, kurš patiesībā ļoti traucē īstā un vienīgā meklējumus, jo visur ir konkurence. Tāpat vienmēr paliek šaubas, vai viņas izraudzītais vīrietis neaizies citas meklējumos, zinot arī to, ka Latvijas vīrieši ir lieli kārumnieki!" statistikas datus interpretē Toretto. 

Viņam radies novērojums, ka tipiska Latvijas sieviete sniedz priekšroku karjerai un personīgajai izaugsmei, kamēr privātās dzīves vajadzības nodrošina lielākoties vienas nakts sakari.   

"Tikpat daudz sieviešu vairāk izskata variantu precēties ar bagātu papuci, jo netic īstai mīlestībai, bet tas jau cits stāsts," norāda Toretto.

Lai gan izvēle vienmēr paliek sievietes ziņā, Toretto un viņa komanda uzskata – liels seksuālo partneru skaits nav nekas nosodāms. 

"Jo sievietei vairāk partneru bijis, jo viņa būs pieredzējušāka. Manuprāt, norma varētu būt 15 partneri. Tad met mieru un precies!" savu versiju par to, ar cik vīriešiem jāpārguļ, lai atrastu īsto, sniedz Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!