Foto: DELFI

Dziedātāja un skaistumkonkursa Mrs. Top of The World viena no organizatorēm Natālija Tumševica (attēlā), kura var lepoties ar skaistu un pamanāmu dekoltē zonu, atklāj, ka viņas tvirto krūšu noslēpums ir veselīgs uzturs, kas palīdz saglabāt tvirtu ādu, kā arī pareiza apakšveļas izvēle.

"Veselīgs uzturs ir galvenais priekšnosacījums, lai saglabātu tvirtu ādu. Es pareizi ēdu, nesmēķēju un nedzeru. Vienīgai alkohols, ko mēdzu lietot, ir vīns pie vakariņām. Svarīgi ir arī sportot. Es skrienu gar jūru, lai uzturētu sevi un savas krūtis formā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Natālija.

Natālija savu krūšu veselībai pievērš īpašu vērību. Viņa ne tikai dodas pie ārsta, lai pārbaudītu to veselību, bet arī pati regulāri tās pārbauda.

"Es katru rītu iztaustu savas krūtis, lai pārbaudītu, vai nav izveidojušies kaut kādi sabiezējumi. Protams, dodos arī pie ārsta, taču sievietei arī pašai jārūpējas par sevi.

Lai saglabātu tvirtu ādu, es veicu kontrastdušas, bet pēc tam ieziežos ar krēmu. Ķermeņa krēmu klāju arī uz dekoltē zonas, lai āda būtu mitrināta.

Sievietēm iesaku valkāt pareiza izmēra krūšturi. Es, piemēram, ikdienā izvēlos viegla auduma apakšveļu, kura nespiež un neberž. Protams, ir arī attiecīgi gadījumi, kad lieti noder krūšturis, kurš krūtis paceļ un izveido skaistu dekoltē līniju," saka dziedātāja.

Natālijas krūtis ir dabas dotas, un viņa tās nav labojusi ar plastikas ķirurgu palīdzību, taču dziedātāja nenosoda sievietes, kuras veikušas krūšu palielināšanas operāciju - galvenais, lai sieviete ir apmierināta.

"Katrs var darīt, kā pats vēlas. Man nav iebildumu pret krūšu palielināšanas operācijām. Bieži vien sievietēm ir psiholoģiskas problēmas - zems pašvērtējums. Ja šāda operācija liek viņai justies labi, tas nav nekas nosodāms.

Mēdz arī gadīties, ka krūtīm ir iedzimts defekts. Ja plastikas ķirurgi to var mainīt un sniegt sievietei gandarījumu, tas taču ir labi - ja ir iespēja, kāpēc to nedarīt?" uzskata Natālija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!