Foto: Publicitātes foto
Valda uzskats, ka nav iespējams uzturēt attiecības no attāluma, taču kāds amerikāņu pārītis pilnībā lauzis šo stereotipu. Astronauts Skots Kellijs devies izplatījuma uz veselu gadu, savukārt viņa draudzene Amiko pacietīgi savu puisi gaida uz Zemes.

Izdevums The Daily Mail vēsta par, iespējams, romantiskāko mīlas stāstu, kāds pēdējā laikā piedzīvots. Amerikāņu kosmonauts Skots un viņa mīļotā sieviete Amiko Kauderere ir kopā jau vairāk nekā piecus gadus. Šī gada martā vīrietis devies misijā izplatījumā, un pāris attiecības uztur ar sociālo tīklu starpniecību.

Noskaidrots, ka Amiko mitinās Teksasā un viņa ir sabiedrisko attiecību speciāliste Nacionālajā aeronautikas un kosmosa administrācijā (NASA). Abi mīlnieki ir aktīvi sociālā tīkla Instagram lietotāji, un nereti pāris publicē ļoti līdzīgās tēmās ieturētus foto. Vienīgā atšķirība - Skota bildes tapušas izplatījumā, savukārt Amiko - uz Zemes.

Interneta medijs Gizmodo izveidojis unikālu foto sēriju, kurā salīdzināts, kā dažādas līdzīgas nodarbes un ikdienišķas situācijas izskatās Skota bildēs un kā - Amiko. Uzreiz jāatzīmē, ka izplatījumā tapušie kadri vērtējami kā unikāli, jo tie iemūžināti kosmosa stacijā aptuveni 400 kilometrus virs Zemes.

Tā, piemēram, Amiko savā Instagram blogā publicējusi foto, kurā viņa iemūžināta akrobātiskā pozā saulrietā okeāna krastā, bet Skots padalījies ar bildīti, kurā okeāns un saulriets redzams no izplatījuma.

Savukārt kādā citā bildītē Skots iemūžinājis hamburgeram līdzīgu veidojumu, ko notiesājis, atzīmējot sešus mēnešus kosmosā, bet viņa draudzene padalījusies ar attēlu, kurā redzama pašas gatavotā pica.

Until we meet again, @stationcdrkelly. #goingthedistance #yearinspace #love

A photo posted by @amikokauderer on

Pārīša romantiskais stāsts un piemīlīgās aktivitātes sociālajos tīklos sajūsminājušas tūkstošiem ļaužu visā pasaulē. Aizkustinošā savienība daudziem kļuvusi par piemēru, kādai būtu jāizskatās īstai, patiesai mīlestībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!