Foto: Privātais arhīvs
Lietas, ko ļaudis dara, tiecoties pēc slavas un bagātības, kļūst arvien neprātīgākas, un pēdējā laikā īpaši sarosījušies tādi, kas gatavi gulties zem skalpeļa un veikt ribu izņemšanas operāciju. Tas garantē ne tikai šmaugu vidukli, bet arī tik ļoti kāroto publicitāti.

Vācu realitātes šovu zvaigzne un modele Sofija Volersheima savulaik tīkoja kļūt par dziedātāju. Tiesa, viņas iedziedātās kompozīcijas nebija pārāk veiksmīgas, un tad daiļava sāka sevi izķēmot ar plastiskajām operācijām. Tas viņu padarīja par gardu kumosiņu sensāciju kārajiem tabloīdiem.

30 gadu slieksni pārsniegusī sieviete nemaz neslēpj, ka plastiskā ķirurģija kļuvusi par viņas apsēstību, un tiekšanās pēc pašas izsapņotā perfektā ķermeņa nesen vainagojās ar četru ribu izņemšanas operāciju.

Sofijas viduklis tagad kļuvis neticami slaids, un tā aprises vēl jo vairāk izceļ korsete, kas modelei kļuvusi par neatņemamu ikdienas apģērbu. Tiesa, kā saviem faniem sociālajos tīklos nesen vēstījusi Volersheima, viņa labprāt izņemtu vēl dažas ribas, ja tas viņai garantētu pasaulē tievākā vidukļa īpašnieces titulu.

Izdevums "The Mirror" ziņo, ka Sofija "Instagram" īsajos video stāstiņos nesen esot sarīkojusi balsošanu. Sieviete publiskojusi sava vidukļa foto, kas papildināts ar jautājumu "Vai varētu būt vēl tievāks?". Modele mudinājusi fanus balsot ar "jā" vai "nē".

Sociālos tīklus pāršalkušas sievietes fanu žēlabas – ļaudis satraukušies par viņas veselību un publiski aicinājuši Sofiju beidzot nākt pie prāta.

Turklāt arī mediju aptaujātie ārsti visi kā viens atzinuši, ka papildus ribu izņemšana modelei varētu maksāt dzīvību un diezin vai kād ķirurgs būs gatavs uzņemties šādu risku.

Be patient. The best things happen unexpectedly. #lifethemoment #waist #boobs #soul

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on Jan 11, 2018 at 1:02pm PST

Was a really hard fitting day 😜 seriously 😅 #waisttraining #fashion #boobs #summer

A post shared by Sophia Vegas (@officialsophiavegas) on Sep 7, 2017 at 6:13am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!