Foto: Vida Press
Amerikāņu "Playboy" modele un aktrise Danija Matersa (attēlā) ir dzīvs apliecinājums tam, ka publiski ņirgāties par citu cilvēku nav prāta darbs – viņai par kādas sirmgalves izsmiešanu nāksies stāties tiesas priekšā.

Šobrīd 30 gadus vecās modeles vārds plaši izskanēja aizvadītā gada vasarā, kad viņa kādā Losandželosas sporta zālē bija iemūžinājusi 70 gadus vecu kundzīti, kura kaila mazgājās dušā.

Daiļava ar šiem kadriem bija padalījusies sociālajā tīklā "Snapchat", piebilstot, ka "ja es redzēto nevaru padarīt par nebijušu, arī jūs to nevarēsiet".

Modelei rīcība izraisīja sašutumu, un viņai vēlāk nācās publiski atvainoties. "Mana rīcība nebija pareiza, un es tā negribēju. Es zinu, ka ņirgāties par citu izskatu ir nepareizi," medijiem toreiz taisnojās Danija.

Lai gan modele pauda nožēlu un izdzēsa sirmgalvi apkaunojošos kadrus, viņai nav izdevies izsprukt sveikā. Izdevums "Metro" šonedēļ vēsta, ka modelei par savu nodarījumu nāksies stāties tiesas priekšā.

Lai gan modeles advokāti uzsvēruši, ka Danijas uzņemtie kadri ir graudaini un nav iespējams indetificēt tajos redzamo sirmgalvi, Losandželosas Augstākā tiesa ir citās domās. Šonedēļ tapis zināms, ka drīzumā notiks tiesa, kurā "Playboy" zaķim nāksies skaidrot savu rīcību,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!