Foto: Instagram.com/naturallystefanie/
Dzīvnieku tiesību aizsardzības biedrība PETA noskaidrojusi Lielbritānijas seksīgāko vegāni – šo titulu izpelnījusies 24 gadus vecā veselīga dzīvesveida blogere Stefānija Moira (attēlā) no Glāzgovas.

Konkurss "Sexiest Vegan Next Door" tika rīkots jau trešo gadu. Tā ietvaros PETA mājaslapā ļaudis varēja balsot par vairākām pievilcīgām meitenē un izskatīgiem puišiem, kuri ikdienā uzturā nelieto dzīvnieku izcelsmes produktus.

Ārvalstu mediji vēsta, ka uzvaras laurus plūkusi un par pašu iekārojamāko vegāni atzīta Stefānija. Meitene balsotājus apbūrusi ne tikai ar daiļo sejiņu, labi trenēto augumu un veselīgo izskatu, bet arī dzīves filozofiju un dedzīgo mīlestību pret dzīvnieciņiem.

Stefānijai izveidojusi dzīvesstila blogu, kurā raksta par vegānismu, fitnesu un iepazīstina sabiedrību ar veselīgu ēdienu receptēm, kuru pagatavošanā netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti.

Tāpat meitenei ir krāšņs "Instagram" foto blogs, kurā iespējams sekot līdzi viņas gaitām. Stefānijas publicētās bildes pārsteigušas daudzus – daiļaviņa apliecinājusi, ka muskuļotu un labi trenētu augumu iespējams iegūt arī bez gaļas un piena produktu lietošanas uzturā.

Savā konkursa pieteikumā Stefānija atklājusi, ka vegānismam viņa pievērsusies pirms aptuveni trīs gadiem, jo vēlējusies piekopt veselīgu dzīvesveidu un rūpēties par dzīvnieciņu labsajūtu.

"Kopš esmu kļuvusi par vegāni, vairs nejūtos uzpampusi. Jūtos enerģiskāka, mana āda ir tīrāka. Esmu pamanījusi, ka pēc treniņiem daudz ātrāk atgūstu spēkus," izdevumam "The Daily Mail" stāstījusi Stefānija.

Savukārt seksīgākā vīriešu kārtas vegāna titulu izpelnījies 26 gadus vecais ugunsdzēsējs Entonijs Velšs no Ņūkāslas.

Starting a cut on monday, so excited to see what i have built on this bulk👅 #vegan #gymshark

A photo posted by Stefanie Moir (@naturallystefanie) on Jun 11, 2016 at 9:04am PDT

New blog post showing you lots of holiday photos from Portugal☀️ naturallystefanie.com for more👌 #vegan

A photo posted by Stefanie Moir (@naturallystefanie) on May 17, 2016 at 10:15am PDT

Goodbye Portugal ✈️☀️

A photo posted by Stefanie Moir (@naturallystefanie) on May 15, 2016 at 3:07am PDT

P o r t u g a l ☀️

A photo posted by Stefanie Moir (@naturallystefanie) on May 13, 2016 at 10:33am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!