Foto: Kadrs no video

Lai gan bija bažas, ka radio BOOM FM iknedēļas šova Suņu būda kārtējā epizode šoreiz izpaliks tā vadītāja Artusa Kaimiņa (attēlā) veselības problēmu dēļ, Nacionālā teātra aktieris pierādīja, ka slimība nav šķērslis, un viņš raidījumu novadīja, tērpies halātā, pieslēgts pie sistēmas un lietojot dažādus medikamentus.

Šoreiz raidījums tika veltīts Lieldienu tēmai, un pie Kaimiņa studijā viesojās Krusta baznīcas luterāņu draudzes mācītājs Ivars Jēkabsons un bijusī televīzijas "seja" Anna Lieckalniņa, kura studē teoloģiju.

Trijotne spriedelēja par reliģiju, Lieldienu nozīmi un šo svētku paražām un to izcelšanos, un Kaimiņš saviem viesiem uzdeva ari dažādus provokatīvus jautājumus, taču kopumā saruna tika aizvadīta ļoti miermīlīgā gaisotnē, bet īpašas Artusa simpātijas izpelnījās Anna.

Kaimiņš savu daiļā dzimuma viešņu uzslavēja par viņas gudrību, un Artuss raidījuma laikā atklāja, ka apzināti uz Suņu būdu uzaicinājis Lieckalniņu, lai šova skatītājiem un klausītājiem pierādītu, ka blondīnes nav dumjas.

Artuss neslēpa, ka pēc aizvadītās nedēļas raidījuma, kurā viesojās skaistumkonkursu dalībniece Liene Skulme, kas, pēc viņa vārdiem, nespēja parunāt un sakarīgi atbildēt uz Kaimiņa jautājumiem, viņš nolēmis latviešiem pierādīt, ka visas blondīnes nav vienādas.

Tiesa, šoreiz raidījuma klausītāju un skatītāju ievērību izpelnījusies ne tikai reliģiskā pārraides tēma, bet arī pats Kaimiņš un viņa atbildīgā izturēšanās pret darbu - ne viens vien Suņu būdas fans uzslavējis aktieri, ka viņš, spītējot slimībai un sliktajai pašsajūtai, tomēr novadīja raidījumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!