Foto: Publicitātes foto
Pašmāju interneta lietotājiem enerģisku pārsteigumu atkal ir sagādājušas atraktīvās "House of Berries" meitenes – viņas piedāvā savu jaunāko deju video "Through The Corridor".

Kā "Delfi Izklaidei" pastāstīja klipa horeogrāfe Alīna Mihailova, tas tika iestudēts un filmēts pērnā gada novembrī, taču publikas vērtējumam to nodeva vin janvāra sākumā.

Lai gan filmēšanas vieta atgādina pazemes tuneli, video filmēšana notikusi studijā.

"Šajā klipā, tāpat kā visur citur, ir redzama neliela daļa no dzīves, kuru mēs izdzīvojam. Tu atnāc, izdari savu darāmo un aizej mājās, atstādams mirkli aiz muguras.

Sacīto var uztvert arī plašākā mērogā, iedomājoties, ka stāsts ir par dzīves ceļojumu kopumā. Tu ierodies šajā dzīvē, padzīvo un tad aizej, "projekta ideju atklāj horeogrāfe Mihailova.

Par "House of Berries" dalībnieču ekstravagantajiem tērpiem bija parūpējušies latviešu dizaineri, un, tā kā klipa filmēšanas process notika aukstajā mēnesī novembrī, meitenēm nācās pamatīgi nosalt. Viņas gan piebilst, ka klipa operators Ivars Utināns ar visu ziemas virsjaku mugurā esot nosalis vēl vairāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!