Solvita Avakjana jeb Solla, kura savulaik bijusi Latvijas supergrupas A-Europa dejotāja, bet nu vairāk pievērsusies dziedāšanai, turpina darboties arī dejās. Solla ir pārliecināta – jebkura meitene var apgūt prasmes dejot kā pirmā meitene klubā – vajag tikai gribēt.

DELFI Izklaidei atklāj Solla, viņa papildus darbībai mūzikā atsāk pelnīt arī ar dejām, iepazīstinot Latviju ar Fit dance. Tas ir kas īpaši mūsdienīgs - fitness, kas apvienots ar dejošanu.

Solla uzsver, ka Fit dance ir fantastiska iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo. Meitene, kura grib apmeklēt nodarbības, lai iegūtu skaistu augumu, strādājot ar Sollu tiks arī pie fantastiskas dejotprasmes.

"Man ir desmit gadu pieredze gan kā go-go dejotājai, gan dejojot grupā A-Europa, tāpēc varu iemācīt dejot pārliecinoši, seksīgi un pareizi, lai klubā uz jums visi atskatās," skaidro Solla.

Lai viss neizklausītos pēc tukšas pļāpāšanas, dejotāja, ņemot talkā savu skatuves kompanjoni, gatava nodemonstrēt labākos soļus, kas šobrīd aktuāli klubos. Kā demonstrē abas skaistules, šobrīd topā visdažādākā veida enerģiskas kustības, seksīga meiteņu sadejošanās un tverkinga elementi - atliek tikai izvēlēties savu unikālo stilu un ļauties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!