Foto: DELFI

Otrdienas, 27. februāra, vakarā Dailes teātrī pulcējās pašmāju mūzikas biznesa zvaigznes un citu jomu pārstāvji, lai klātienē baudītu Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremoniju. Ierasti lielu uzmanību izpelnījies arī viesu stils.

Šajā ceremonijā divām dāmām nācās piedzīvot daudzu sieviešu ļaunāko murgu – tenisiste Jeļena Ostapenko un rakstniece Karīna Račko pasākumam bija izvēlējušās vienādas pašmāju zīmola "Amoralle" kleitas.

Ne viens vien ceremonijas apmeklētājs un televīzijas skatītājs pamanīja arī to, ka šoreiz īpaši daudz sieviešu bija tērpušās tieši "Amoralle" tērpos, bet īpašu uzmanību izpelnījās akordeoniste Ksenija Sidorova ar savu ugunīgi sarkano ietērpu.

Atšķirībā no citiem svinīgiem pašmāju saviesīgās dzīves notikumiem, "Zelta mikrofona" ceremonija ierasti izceļas ar košiem tērpiem, ko neierobežo etiķetes prasības, un arī šis gads nebija izņēmums. Spilgtas krāsas, pamanāmi aksesuāri, neierasti salikumi ļāva gan gūt ieskatu modes aktualitātēs, gan pārliecināties, ka dažreiz, aizraujoties ar pošanos, gadās arī pāršaut pār strīpu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!