Foto: Kristaps Bardziņš

Aizvadītajā nedēļā televīzijas kanāla Rīga TV 24 raidījuma Rīgas stila pavēlnieks žūrijā viesojās rotu dizainere un aktrise Agnese Zeltiņa (attēlā vidū), kura visus skatītājus apbūra ar savu svaigo un žilbinošo izskatu.

Rīgas stila pavēlnieka piecpadsmitā raidījuma tēma bija Izlaidums, un par labākā stilista titulu sacentās zīmola Man Gļucci autors Raimonds Regža un internetveikala Woodstock Boutique izveidotājs Sergejs Hatanzeisky.

Savukārt tērpu vērtēšana izlaiduma tematikā ieturētajā raidījumā bija uzticēta modes blogerim Denisam Ševeļovam, tēlniekam Aigaram Bikšem un aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura bija žūrijas daiļākais zieds.

Allaž stilīgā un modīgā Zeltiņa arī šoreiz bija īpaši piedomājusi pie sava tēla. Agnese, tērpusies melnā bikškostīmā, kurš papildināts ar pašas dizainētajām rotām, apbūra ne tikai raidījuma skatītājus, bet arī žūrijas kolēģus.

Tāpat Agnese varēja lepoties arī ar perfektu grimu un ideālu frizūru, kas viņas izskatam piešķīra pavasarīgu svaigumu un izcēla aktrises sievišķību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!