Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 17. janvārī, Galerijā Centrs tika atklāta fotoizstāde Paaudzes, kurā eksponēti 19 Latvijā pazīstamu personību portreti, kuros viņi redzami kopā ar saviem bērniem.

Projekta autors ir fotogrāfs Māris Kiseļovs, un viņa aicinājumam pozēt kopā ar nākamo paaudzi piekritusi maratoniste Jeļena Prokopčuka, aktieri Ģirts Ķesteris un Jakovs Rafalsons, televīzijas raidījumu vadītāja Anna Rozīte, pasniedzēja un sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Adamss un citi.

Klātienē izstādes atklāšanu apmeklēja dziedātāja Diāna Pīrāgs, runīgais pasākumu vadītājs Valdis Melderis, dietoloģe Lolita Neimane, smalko aprindu dāma Svetlana Loeva, kā arī uzņēmējas Marika Ģederte un Elita Drāke, kura Paaudžu atklāšanā ieradās kopā ar dēlu.

Kā vēsta izstādes organizatori, tās mērķis ir ne tikai parādīt sabiedrībā zināmus cilvēkus un viņu attieksmi pret atvasēm fotogrāfijās, bet izstādes apmeklētājiem būs iespēja arī uzzināt šo cilvēku viedokli par to, kādai jābūt nākamajai paaudzei un ko katrs no viņiem vēlētos tai nodot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!