Foto: Privātais arhīvs

Pēc uzvaras šovā Iesaukts armijā! skaistā fitnesa modele un trenere Luīze Priedīte (attēlā) izdarījusi to, ko vismaz vīriešu kārtas šova skatītāji no viņas gaidīja visu laiku – devusies pie pikanto bilžu meistara Aleksandra Sokolova, lai iemūžinātu savu augumu kailbildēs.

"Pazīstu Luīzi jau labu, laiku, jo viņa ir manas draudzenes Lauras kolēģe - viņas abas strādā par trenerēm sporta klubā. Zinu, ka tad, kad viņas kaut ko sastiepj, viņas uz ķermeņa līmē ārstnieciskos teipus.

Man radās ideja, ka šos teipus var izmantot arī foto sesijā. Piedāvāju meitenēm šādu variantu kopīgai foto sesijai, un viņas piekrita. Pats līmēju šos teipus, un tas bija patīkamākais visā procesā," sarunā ar DELFI Izklaide savā elementā ir draiskais fotogrāfs Sokolovs.

Tā kā meiteņu āda bijusi iesmērēta ar eļļu, teipus noplēst nav bijis sāpīgi, bet fotogrāfs draiski bilst, ka to noņemšana, piemēram, no krūšu galiņiem, abām meitenēm sagādājusi visai patīkamas izjūtas. Arī citādi Sokolovs par fitnesa meiteņu bildēšanu ir sajūsmā.

"Luīzi bija ļoti viegli bildēt, jo viņa kā jau sportiste ir izteikti lokana," priecīgs Sokolovs, kurš regulāri priecē fanus ne tikai ar pikantām bildēm, bet arī neķītriem stāstiem arī savā Facebook lapā, kur gaida visus savus talanta cienītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!