Foto: Instagram.com/stolbyshkin/
Krievu fotogrāfs Antons Čarušins (attēlā) apceļo pasauli un top iemūžināts gleznainās vietās. Tiesa, uz daudzu citu tūristu bilžu fona viņa veidotie attēli ļoti atšķiras – autors savos momentuzņēmumos stāv uz galvas.

"Kad ceļoju, es nevēlos publicēt visiem zināmās "es un kaut kas skaists fonā" tūristu bildes," medijiem pastāstījis Antons. Viens no fotogrāfa daudzajiem talantiem ir prasme stāvēt uz galvas.

Viņš šo prasmi veiksmīgi iekļauj savās bildes. Vienmēr, kad Antons dodas ceļojumā, viņš top iemūžināts šādā pozīcijā kādā gleznainā un skaistā vietā.

"Es meklēju vietas, kurās varētu nostāties uz galvas – klintis, jumtus, pilis, vilcienus, liftus, labības laukus," stāstījis fotogrāfs. Antona unikālais ceļojumu foto stils licis viņa vārdam izskanēt pasaulē.

Antona bildes iespējams apskatīt viņa "Instagram" foto blogā, un tās ieinteresējušas, kā arī sajūsminājušas vairāk nekā 40 tūkstošus sekotāju. Vīrietis pat izgudrojis mirkļbirku "#stolbyshking", kas tiek pievienots viņa bildēm.

Laika gaitā Antona piemēram sekojuši arī citi pasaules apceļotāji, kuri, iedvesmojoties no krievu fotogrāfa, pozējuši, stāvot uz galvas.

#stolbyshking like a bird🐦

A photo posted by Anton Charushin (@stolbyshkin) on Jun 9, 2015 at 11:45pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!