Foto: Privātais arhīvs
Latvijas fitnesa fotogrāfs Tomass Lukomskis jau izpelnījies skauģu kritiku par to, ka, veidojot savas fotosesijas, viņš nekautrējas pats apčamdīt modeles. Šī kritika Lukomski tikai iedvesmojusi – nu viņš aicina smukās meitenes pieteikties īpašai apskatei, kuras rezultātā, iespējams, izdosies kļūt par vienu no viņa ''sejām''.

"Gatavojos veidot savu Lukomsky apģērba līniju, kurā būs stilīgas maikas, cepures, topi un telefona vāciņi. Uz visām šīm lietām būs meiteņu bildes, manis bildētas.

Tāpēc tagad es aktīvi meklēju seksīgākās Latvijas dāmas, kuras gatavas kļūt par manas apģērbu līnijas "sejām" un "augumiem"," DELFI Izklaidei atklāj Lukomskis.

Daļu meiteņu viņš jau noskatījis Rīgas ielās un savu foto sesiju laikā. Tapuši pirmie kadri, kas, ja viss izdosies, drīz tiks iemūžināti uz apģērba un aksesuāriem.

Kad līnija tiks prezentēta, ikvienam latvietim un ārzemniekam būs iespēja, piemēram, uz savas miesas valkāt vienu no Latvijas tvirtākajiem dupšiem vai galvu no saules paslēpt ar seksīgām krūtīm.

Pati priecīgākā ziņa - ikviena meitene vēl var pieteikties atlasei, lai pilsētas ielās un karstākajās ballītēs drīzumā redzētu, iespējams, pati savus labumus.

"Parametri? Meitenei jābūt kam vairāk par vienkārši smukulīti. Meklēju seksīgas, neparastas meitenes, ar savu odziņu. Iespējams, kādai ir fantastiskas lūpas vai izcili skaistas acis.

Droši var pieteikties, jo daudzās bildēs nebūs redzams viss augums, bet tikai labākās tā daļas," par projektu stāsta fotogrāfs.

Visas modeles kā honorāru par piedalīšanos projektā saņems krekliņu un telefona vāciņu ar savu bildi. "Un, protams, slava," uzsver Lukomskis. Kandidātes var pieteikties viņa Facebook lapā, bet par bildēm priecāties Instagram profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!