Foto: Publicitātes foto
Par vienu no populārākajām vietām, kurp skaistu kadru medībās dodas gan profesionāli fotogrāfi, gan amatieri ar viedtālruņiem, noteikti ir Ķemeru purva laipas. Fotogrāfe Paula Petunova tur viesojusies tagad – pašā pavasara plaukumā.

Ķemeru purvs iemūžināts visos gadalaikos, un vairums fotogrāfu atzinuši – labākais laiks bildēšanai ir pats rīta agrums. Šim padomam sekojusi arī jaunā fotogrāfe Paula Petunova.

Fotogrāfijas tapušas 30. aprīlī agri no rīta, sagaidot saullēktu.

"Ierodoties Ķemeru purvā, tas apbūra ar savu mieru un klusumu. Ar katru minūti tas vairāk un vairāk pārvērtās par pasaku vietu. Rīta agrumā šī vieta aizrauj.

Esmu daudz apceļojusi Eiropu, bet Ķemeru purvs no rīta pagaidām ir mana favorītvieta. Noteikti šovasar došos uz turieni vēl baudīt un vērot," DELFI Izklaidei atzīst Paula.

Tos, kuri nespēj pārvarēt slinkumu un vēlmi no rīta ilgāk pagulēt, Paula mudina saņemties un izmantot rīta stundas skaistam piedzīvojumam.

"Agrā celšanās no rīta noteikti ir tā vērta," iedvesmo fotogrāfe.

Paula ar profesionālu fotografēšanu sākusi nodarboties pavisam nesen, bet viņas darbiem var sekot līdzi gan Facebook vietnē, gan mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!