Foto: Publicitātes foto/Jūlija Dmitrenko
Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam savu jaunāko veikumu nodevusi pašmāju fotogrāfe Jūlija Dmitrenko, kura jau vairākkārt pārsteigusi ar jutekliskiem fotoprojektiem. Šoreiz viņai pozējusi dejotāja no Krievijas Anastasija Vjadro.

Anastasija ir dejotāja un horeogrāfe, kura iemantojusi popularitāti pēc darlības šovā "Танцы на ТНТ". Viesojoties Rīgā, viņa atsaukusies Jūlijas aicinājumam, un Daugavmalā tapusi neparasta fotosesija.

Kā fotogrāfe atklāj "Delfi Izklaidei", ar dejotāju viņa sākusi interneta saraksti, un, tā kā horeogrāfei patikuši Jūlijas darbi, bet fotogrāfi valdzinājis Anastasijas izskats, viņas vienojušās – kad izdosies tikties, noteikti jābildējas.

Kopā ar dejotāju pozējis suns Alfons Angus Hohenbergers, kurš pieder mūziķa Aigara Grāvera un producentes Aijas Strazdiņas ģimenei. Milzīgais četrkājainais modelis, kā atklāj fotogrāfe, uzvedies lieliski – klausījis savas saimnieces komandām un burvīgi pozējis.

Fotogrāfe lēš, ka suņa svars ir aptuveni 80 kilogrami, bet modeles garums uz augstpapēžu kurpēm sasniedz divus metrus. Fotosesija organizēta lielā steigā, bet rezultāts izdevies pārsteidzošs. Tā kā fotografēšanās notikusi Rīgas centrā – Daugavas krastā netālu no Centrāltirgus –, tā neparasto modeļu dēļ pievērsusi lielu garāmgājēju uzmanību.

Fotogrāfes Jūlijas Dmitrenko vārds plašākai sabiedrībai kļuva zināms 2014. gada vasarā, kad lielu popularitāti ieguva fotogrāfijas ar modeli uz Mangaļsalas mola vētras laikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!