Foto: Publicitātes foto

Fotogrāfs Artūrs Krūmiņš, kura spocīgie un reizēm pat šausminošie darbi raisījuši lielu sabiedrības interesi, piedāvā savu jaunāko veikumu – foto sesiju ar ragainu skaistuli Pierīgas mežā.

Šoreiz fotogrāfs, kurš savā mākslā cenšas vizualizēt cilvēku apslēptākās un tumšākās domas, izticis bez asinīm, liekot iejusties modelei kādas meža radības tēlā un iemūžinot viņu mistiski rudenīgā atmosfērā.

Krūmiņš DELFI Izklaidei atklāj, ka attiecībā uz bilžu ideju viņš šoreiz nevēlas uzspiest savu viedokli, atstājot iespēju katram pašam ļauties savām asociācijām.

"Mēs pārāk esam pieraduši pie tā, ka darbu autors prezentē savus darbus, pasakot priekšā skatītājam savu viedokli. Es ļaušu katram pašam atrast savas asociācijas šajās bildēs; man galvenais, lai būtu rezonanse," mākslas baudītājiem brīvu vietu iztēlei atklāj foto autors, kurš gan pats sevi vēl nevēloties dēvēt par mākslinieku.

"Negribu ierakstīties nekādos rāmjos, es daru to, kas man patīk, un man ir prieks, ka ir vēl kāds, kam patīk tas, ko es daru. Šis projekts ir viens no tiem, kurā man primārais bija kompozīcija un foto apstrāde, ne kāda nejēgā dziļa pārpasaulīga ideja," skaidro jaunais talants.

Kā Krūmiņš jau atklājis, savā mākslā viņš mēģina atklāt cilvēku iekšējo pasauli, vizualizēt murgus un zemapziņas ceļojumus. Krūmiņu iedvesmo šausmas un vardarbīgs kino, bet no skeptiķu kritikas viņš nebaidās. Vairāk ar Krūmiņa mākslu iepazīties un foto sesijām pieteikties var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!