Foto: DELFI

Svētdienas, 17. aprīļa, vakarā kafejnīcā Rocket Bean Roastery tika svinēta Ievas Kokorevičas gleznu personālizstādes atklāšana. Izstādei dots nosaukums Mīlestība, un to pirmie aplūkot bija ieradušies ļoti prominenti ļaudis.

Ievu Latvija savulaik iepazina kā skaistuma konkursu laureāti un šovu Zvaigžņu lietus un Sapņu līgava dalībnieci, taču savu īsto dzīves aicinājumu viņa atrada mākslā. Pēdējo gadu laikā viņa ir kļuvusi par ļoti pieprasītu gleznotāju, un nu beidzot viņas darbus var apskatīt arī personālizstādē.

Kā pārliecinājās izstādes atklāšanas apmeklētāji, darbu kolekcija, kurai dots vārds Mīlestība, tiešām atbilst savam nosaukumam. Ievas gleznas pilnas dzīvīguma, krāsu un patiesu emociju – kā īsta mīlestība.

Uz atklāšanas pasākumu bija ieradies prāvs skaits mākslas mīļotāju, kas jauno gleznotāju sveica ar pavasarīgiem ziedu klēpjiem. Pasākumu baudīja un Ievas mākslu atzinīgi novērtēja arī Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, kā arī citi sabiedrībā zināmi ļaudis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!