Foto: DELFI
Otrdienas, 20. septembra, vakarā Dailes teātrī plašā pulkā bija ieradušies latviešu mākslinieces, tērpu dizaineres Elitas Platmalnieces talanta cienītāji, lai novērtētu viņas izstādi "Viena taada. Elita.".

Starp izstādes atklāšanas viesiem Mākslas telpā "Brīvības 75" bija daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, un pēc pasākuma noslēguma sociālos tīklos pāršalca jūsmīgas atsauksmes par krāsaino piedzīvojumu, ko iespējams baudīt Dailes teātrī.

Pasākuma vaininieci lielajā dienā sveikt bija ieradies bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers ar sievu Lilitu, TV "seja" Jana Duļevska, modes mākslinieks Dāvids, žurnālists Ansis Pūpols, aktrise Mirdza Martinsone, politiķis Mārtiņš Bondars ar sievu, mākslinieci Ievu, un daudzi citi.

Tāpat starp viesiem grozījās pieredzējusī dažādu televīzijas projektu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, kura jau ilgus gadus izvēlas Patmalnieces tērpus un zināmā mērā veicinājusi viņas talanta popularizēšanu plašākā sabiedrībā.

Izstāde "Viena taada. Elita." no 20. septembra līdz 11. decembrim bez maksas būs apskatāma stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!