Foto: Privātais arhīvs
Kamēr tauta klabina zobus un sūdzas par vēso un lietaino maiju, Latvijas galvenajam fitnesa fotogrāfam Tomasam Lukomskim aukstums netraucē. Kopā ar pulciņu daiļavu viņš jau atklājis pikanto pludmales foto sesiju sezonu.

Pludmales plikbilžu sezonu fotogrāfs atklāja jau maija sākumā. Pāris nedēļu laikā pulciņš drosminieču jau ticis pie seksīgām bildēm jūras malā un sajūtas, ka vasara jau tepat durvju priekšā.

Satraukumam par to, ka modeles, Latvijas vēsajā pavasarī pozējot pludmalē, varētu būt pamatīgi pārsalušas, nav nekāda pamata. Gluži otrādi - dāmas, bildējoties pie Lukomska, pat uzkarsušas. 

"Viena meitene pēc foto sesijas pat nopeldējās, jo visa bija ar smiltīm un eļļu," DELFI Izklaidei smejoties atklāj pats fotogrāfs.

Lukomskis aicina arī citas meitenes izmantot iespēju nopozēt pludmales sesijā, kamēr vēl kāpas nav pilnas ar saules baudītājiem. Salīdzinoši klusajā pavasara laikā iespējams tikt pie īpaši pikantām bildēm, jo nav lieku skatītāju, kā arī noķert vasaras sajūtu vēl pirms saulainā gadalaika iestāšanās.

Visas bildēties gribētājas fotogrāfs aicina pieteikties viņam Facebook lapā, bet citu meiteņu attēlus iespējams apskatīt viņa Instagram profilā
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!