Foto: Vadim Rufov/Instagram.com/vadim_rufov/
Pasaules slavu iemantojusi maza meitenīte no Sibīrijas – Narijana ir albīne, un foto, kuros viņu iemūžinājis fotogrāfs Vadims Rufovs, strauji kļuvuši par sensāciju.

Kā vēsta ārvalstu mediji, astoņus gadus vecā meitene Narijana kopā ar ģimeni dzīvo Jakutijā, bet tagad, pateicoties gluži vai maģiskajiem foto, viņa kļuvusi par īstu zvaigzni.

Citi neparastā bērna ģimenes locekļi esot ar melniem matiem, bet mazulīte pasaulē nākusi kā albīns. Tagad Narijana saņemot daudz piedāvājumu kā modele, tomēr viņas māte vismaz pagaidām nevēlas bērnam ļaut profesionāli darboties kameru priekšā.

Intervijā izdevumam "Siberian Time" viņas māte Jeļena pastāstījusi, ka mazajai Narijanai patīkot dejot un zīmēt un no citiem jakutu bērniem viņa atšķiras tikai ar porcelāna balto ādu un matiem.

Fotogrāfs Vadims Rufovs, kurš radījis neticami skaistu kadru sēriju ar Narijanu, atzinis, ka viņa ir neparastākā persona, kuru viņš jebkad saticis, un apbrīnojis, cik brīvi bērns juties kameru priekšā.

Mazulītes piedzīvojumiem var sekot arī viņas "Instagram" profilā, bet fotogrāfa veidotos foto iespējams novērtēt viņa "Instagramā".

#ЯкутяночкаДоброеУтро👋🙋😘

A post shared by @lenevalena on Apr 14, 2017 at 5:12pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!