Foto: Privātais arhīvs

Latvijas populārākais erotikas fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs prezentē savu jaunāko mākslas projektu, ko pats dēvē par ekstremālāko. Projektam Laiks vīt ligzdas meitenes pozējušas kokos, un viena no modelēm ir arī pazīstamās aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Romija (attēlā).

"Tas bija tehniski sarežģīti. Nācās nopirkt divus komplektus alpīnisma aprīkojuma. Tas izrādījās negaidīti dārgi, bet mākslai jau nekā nav žēl. Tā bija ļoti interesanta pieredze.

Kad fotografējām pirmo reizi, ar mums bija profesionāls alpīnists, kurš mūs apmācīja un parādīja, kā izmantot ekipējumu," sarunā ar DELFI Izklaidi nianses par rāpšanos kokos atklāj Sokolovs.

Lai modeles varētu rāpties Lucavsalas kokos, viņam pat nācies izņemt speciālu atļauju no Rīgas domes. Meitenes kokos pozējušas stilizētos tautas tērpos, daļa no viņām ar atkailinātām krūtīm.

"Vietējie policisti jau zināja, ka es nākšu fotografēt meitenes, un bija ļoti vīlušies, kad uzzināja, ka meitenes nebūs kailas," smejas fotogrāfs, atklājot, ka meitenēm nācies kāpt piecu un pat 12 metru augstumā.

"Pēc sajūtām gan likās, ka tie ir vismaz 50 metri - no augšas attālums izskatās daudz lielāks," teic Sokolovs.

Foto projektā var aplūkot, kā izaugusi Zeltiņas meita, kura uz kādu laiku no publiskās aprites bija pazudusi.  2012. gada februārī viņa laida pasaulē meitiņu Mīlu Jasmīnu, kuras tēvs ir pašas meitenes tēva draugs, par Mariju 25 gadus vecākais uzņēmējs Ints Jansons.

Pēc tam meitene pievērsās kūku cepšanai un zīmēties presē vairs nerāvās.

Māklinieks aicina tautu izteikt domas par projekta labāko foto, nobalsojot viņa mājaslapā www.sokolovstudio.com
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!