Foto: Privātais arhīvs
"Jūs esat jauna pievilcīga meitene? Sapņojat par modeles darbu? Ir ģeniālas idejas foto sesijai "it kā parkā rudens un es te tāda stāvu"? Tad šī informācija ir tieši jums, jo uzzināsiet klasiskas pozas rudens foto sesijai – ar lapām, ar kokiem un pat lēcienā!"

Šādu unikālu iespēju sola krievu blogeris Antons Petrusjs, kurš piedāvā "maksimumu noderīgas informācijas visām meitenēm, kuras nezina, kā pareizi fotografēties rudenī".

Petrusjs piedāvā deviņas dažādas rudens pozas, un pirmā no tām sauca "Tipa, es esmu šitentāda noslēpumaina".

Lai to īstenotu, pēc blogera vārdiem, ir jāapsēžas zemē un jāpaskatās uz fotogrāfu tā, it kā viņš no tevis būtu aizņēmies simt zaļos un jau gadu neatdot. Galvenais - pašai tam visam nenoticēt un nemesties fotogrāfam virsū ar vārdiem: "Nelieti, atdod naudu!"

Savukārt pārējās ieteicamās rudens foto sesijas pozas saucas sekojoši: Lapu kronis, Sapņainā, Maucīgā, Tarzāna draudzene, Kārdinātāja, Atrauties no zemes, Make LOVE, not WAR, kā arī Kosmiska mēroga skumjas.

Petrusja bloga lasītāji veikuši arī balsojumu, kura no pozām viņiem šķiet visinteresantākā, un pagaidām ar 29,7 procentiem līdera pozīcijā ir Kosmiska mēroga skumjas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!