Skandalozais jaunās paaudzes latviešu mākslinieks Artūrs Bērziņš, par kura darbiem sabiedrībā domas dalās, tagad iemantojis zināmu atpazīstamību arī pasaulē – viens no viņa darbiem publicēts populārajā tīmekļa vietnē 9gag, kur tas izpelnījies portāla lietotāju ievērību.

2012. gada jūnijā kāda pamesta veikala telpās Ģertrūdes un Valmieras ielas stūrī bija iespējams apskatīt mākslinieka izstādi Aizmirsto sapņu bode, kurā neiztrūka provokatīvu, pārsteidzošu un seksuāla rakstura darbu.

Viens no izstādes elementiem, digitālā fotoglezna, kurā attēlota kaila sieviete, pie kuras pēcpuses ar ziepju burbuļiem rotaļājas vairāki eņģelīši, aizvadītās nedēļas beigās negaidīti nonākusi izklaides vietnes 9gag lietotāju redzeslokā.

Šis Bērziņa darbs nopublicēts portālā, un īsā laikā izpelnījies ļoti lielu atsaucību - vairākus padsmitus tūkstošu "patīk" atzīmju, kā arī krietnu pulciņu komentāru, kuros, kā jau tas bija gaidāms, par mākslas darbā redzamo ainiņu viedoklis ir neviennozīmīgs.

Lai gan daži par attēlu šausminās, citi izteikuši komplimentus autora izdomai, īpaši faktam, ka ziepju burbuļi tiek pūsti ar vēdergāzes, kura iznākusi no pēcpuses, palīdzību - šī ainiņa esot ļoti dīvaina, bet tajā pašā laikā smieklīga un uzjautrinoša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!