Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ tirdzniecības centrā Alfa tiks atklāta mūziķa un producenta Agra Semēvica pirmā personālizstāde, kurā sabiedrības vērtējumam tiks izlikti 18 romantiski sieviešu portreti.

Semēvics sarunā ar DELFI Izklaide pieticīgi atzīst, ka par profesionālu fotogrāfu viņu dēvēt ir pāragri, jo ar šo nodarbi viņš sācis aizrauties tikai pirms nepilniem pieciem gadiem un vēl daudz kas ir jāmācās.

Arī Alfā izliktos portretus, kuri būs aplūkojami līdz 31. martam, viņš par izstādi īsti nevēlas saukt, norādot, ka to drīzāk varētu dēvēt par labu mirkļu fotoalbumu no laika, kad viņš vēl tikai ir mācījies būt par fotogrāfu.

Starp Semēvica bildētajām daiļavām ir arī sabiedrībā zināmas meitenes - tagad Londonā dzīvojošā bijusī dziedātāja Lily jeb Linda Šingireja (attēlā), dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, savulaik par Misis Latvija uzvarētāju kronētā Evija Indriksone, šobrīd pieprasītā modele Līga Jankova un citas.

Uz jautājumu, vai viņš bildē tikai skaistas sieviete, Semēvics atsmej, ka tāda uzstādījuma viņam nav - viņš fotografē visu, bet galvenais noteikums ir izvairīties no jebkādu negāciju iemūžināšanas.

"Pēdējā pusgada laikā es vairāk fotografēju hokeju, jo esmu dabūjis akreditāciju un man hokejs arī ļoti patīk. Bet ar šīm bildēm es nekur nebāžos, jo zinu, ka pagaidām manas tehniskās iespējas nevelk līdzi profesionāļiem," norāda Semēvics.

Galerijā: ieskats Semēvica daiļradē un izstādes atklāšanas pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!