Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā tika svinēta pilsētas jubileja, un skandalozā fotomākslinieka slavu iemantojušo Aleksandru Sokolovu bagātīgā svētku programma un pilsētā valdošais noskaņojums bija iedvesmojis uz īpašas fotogrāfijas radīšanu.

Svētdienas vakarā Sokolovs savā Facebook profilā publicēja foto, kurā uz Gaismas pils fona redzamas četras kaudzītē sagūlušās kailas daiļavas, kas ar saviem augumiem it kā attēloja Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas formu.

"Gribēju ar meitenēm pastaigāt pa Krastmalu un pabaudīt svētkus. Bet stiprs lietus, vasaras nakts, romantiska gaisotne un četras foršas draudzenes izdarīja savu. Pēkšņi mēs tikām uz studiju un tur daudz mājīgākos apstākļos turpinājām svinēt Pie reizes izdomājam iemūžināt mūsu svētku atmosfēru! Šo vakaru man būs nereāli aizmirst," par piedzīvoto jūsmoja Sokolovs.

DELFI Izklaidei viņš atklāj, ka koncepcija, kā parādīt Rīgas svētku noskaņu, Sokolova galvā dzimusi uzreiz, un šī iemesla dēļ arī fotosesija prasījusi ļoti īsu laiku - lai gan meitenes nav profesionālas modeles, fotografēšanās ilgusi vien dažas minūtes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!