Foto: Publicitātes foto/Aleksandrs Sokolovs

Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savas daiļrades cienītājus šonedēļ iepriecinājis ar ko svaigu – viņš publiskojis projekta Pirmā nakts bildes.

"Vienreiz mūžā sieviete grib izskatīties maksimāli skaista! Tā ir viņas kāzu diena. Bet realitāte ir tāda, ka viņai ir jārisina miljons visādu problēmu. Rezultātā šī diena ir stresa pilna, nevis skaistākā.

Vakarā frizūra jau ir izjukusi, meikaps izsmērējies un kleita ir netīra. Pēc tā paliks dažas bildes, kuras steigā nofotografētas, un viss," par tipisku kāzu norisi stāsta Sokolovs.

"Es padomāju, ka katra precēta (un neprecēta) sieviete ir pelnījusi vairāk. Var taču izvilkt savu balto kleitu no kastes, aiznest uz ķīmisko un atnākt uz fotosesiju pie manis," piedāvā fotogrāfs.

Viņš sola, ka kopā ar Katrīni Talli taps gan skaists meikaps, gan frizūra, un rezultāts būs skaistas un jutekliskas līgavas bildes.

Lai to apliecinātu, tapusi fotogrāfiju sērija Pirmā nakts, kurā piedalījušās sešas precētas sievietes un kurā tapušas bildes (par savām favorītēm iespējams nobalsot šeit), kādas, pēc Sokolova domām, kāzu dienā nebūtu iespējamas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!