Foto: Publicitātes foto
Nesen plašākai publikai sevi spilgti pieteikusī fotogrāfe Jūlija Dmitrenko turpina aktīvi darboties un priecēt sava talanta un izdomas cienītājus ar jauniem projektiem.

Šonedēļ viņa sabiedrības vērtējumam nodevusi fotosesiju, kurā iemūžināta meitene līgavas kleitā. Tiesa, attēli nav gluži ierastajās kāzu bilžu noskaņās, bet krietni vien savdabīgāki.

Kā skaidro Jūlija, modele pati ir fotogrāfe un meklējusi, kādu, kurš fotogrāfijās iemūžinātu viņas mīlasstāstu - ilgu laiku viņa satikusies ar kādu puisi, abi apprecējušies, kāzas bijušas skaistas, bet ģimenes dzīve nav izdevusies un viņi izšķīrušies.

"Tagad viņai ir jaunas attiecības, un viņa ir laimīga, bet skaistā kāzu kleita palikusi un kļuvis žēl, ka tā vienkārši kaut kur guļ. Viņa nolēma salikt visus punktus šīm aizgājušajām attiecībām," fotosesijas mērķi skaidro Jūlija.

Abas meitenes devušās uz Ulbrokas pievārti, kur iesākumā tapušas vienkārši skaistas bildes ar modeli kāzu kleitā, bet vēlāk abas ļāvušās izdomai un trakulīgajam noskaņojumam - tā tapuši foto būvlaukuma dubļos, un gan modele, gan fotogrāfe ar rezultātu ir ļoti apmierinātas.

Tos, kuri varētu satraukties par lielās dienas kleitas sabojāšanu, fotogrāfe mierina - skaistais tērps ir veiksmīgi iztīrīts un nolikts atpakaļ skapī, bet tos, kuri jau apprecējušies un nožēlo pārāk garlaicīgās kāzu bildes, Jūlija aicina neļauties izmisumam, bet atrast kāzu tērpus un ļauties atraktīvām un drosmīgām fotosesijām.

"Man, starp citu, cilvēkus daudz labāk patīk fotografēt pēc kāzām. Īstajā dienā cilvēki ir satraukušies, steidzīgi, un tas, manuprāt, nav labi," to, kāpēc pēc kāzām notikušās fotosesijas var izdoties oriģinālākas, skaidro Jūlija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!