Foto: Vida Press

Kārtējo reizi pierādījies, ka apakšveļas zīmola Victoria's Secret modele Džesika Hārta (attēlā) prot žilbināt ne tikai, defilējot pa mēli vai pozējot uz sarkanā paklāja, bet arī dodoties ikdienas gaitās, un nesen viņa izpelnījusies pastiprinātu uzmanību ļoti ērmīgu legingu dēļ.

27 gadus vecā austrāliešu aktrise šonedēļ, izvedot Ņujorkas ielās pastaigāties savu suņuku, šim notikumam bija izraudzījusies ļoti ikdienišķu un praktisku tērpu, taču, par spīti tam, viņa atkal nonāca mediju uzmanības lokā.

Šoreiz sabiedrības ievērību izpelnījušies "Viktorijas eņģelīša" legingi, kas krāsu salikuma un ģeometriskā šuvuma dēļ modeles kājām lika izskatīties neproporcionāli tievām un trauslām salīdzinājumā ar pārējo ķermeni.

Legingi radīja optisku ilūziju, ka pievilcīgās modeles kājas, kuras, turklāt, viņa bija ieāvusi slavenību iecienītajos, bet modes kritiķu neviennozīmīgi un nereti par bezgaumīgiem vērtētajos Ugg zābakos, kļuvušas slimīgi tievas, kā rezultātā Hārta saņēmusi krietnu devu kritikas no stila ekspertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!