Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 25. oktobra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir Jackass komandas jaunākais veikums – pseidodokumentālā komēdija Sliktais opis (Jackass Presents: Bad Grandpa).

Jackass komandas autoru jaunais varonis - 86 gadus vecais Ērvins Zismans (viņu tēlo Džonijs Noksvils) - un viņa mazdēls Billijs (Džeksons Nikols) dodas ceļojumā pa Ameriku.

Pa ceļam Ērvins iepazīstina mazdēlu ar dažādām vietām, cilvēkiem un situācijām, kas pārspēj ierastos uzskatus par bērnu audzināšanu.

Viņi sastopas ar nikniem pārdevējiem, pompoza meiteņu skaistumkonkursa dusmīgajām dalībniecēm un viņu mātēm, ar sērojošiem bēru ceremonijas viesiem, kļūst par neaicinātiem viesiem kāzās, sapazīstas ar baikeru kluba tēvaiņiem un citiem Amerikas dīvaiņiem.

Filmas Sliktais opis oficiālais reklāmas treileris

Filmu veidojusi pazīstamā Jackass trijotne - tās režisors ir Džefs Tremeins, scenāriju sarakstījuši visi kopā (Tremeins, Noksvils un Spaiks Džonss), bet Noksvils tēlu par sevi divreiz vecāku cilvēku.

Komēdijas uzņemšana izmaksājusi 15 miljonus dolāru, bet par ienākumiem vēl nevar spriest, jo filmas pirmizrāde Latvija un ASV ir vienlaicīgi.

Taču, ņemot vērā tikai filmas reklāmas treilera panākumus (YouTube to noskatījušies vairāk nekā 18 miljoni cilvēku, kas šādām lietām ir ļoti daudz), filma varētu izrādīties ļoti ienesīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!