Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā pirmizrādi piedzīvoja pašmāju skatuves mākslinieka un mūziķa Sanda Kiopa (attēlā) veidotais interneta šovs Kiopa Show. Lai gan skatītāju atsauksmes par viņa raidījumu bija pretrunīgas, mūziķis negrasās padoties - viņš sola "iedot bietē" visiem, kas neskatīsies viņa šovu.

Sandis video krātuvē YouTube publicējis sižetu, kurā, tērpies policista formā un bruņojies ar steku, visiem tiem, kas neskatīsies viņa šovu, draud sadot bietē tā, ka "pakaļu nevarēs pacelt no krēsla".

"Ja tu nenāksi, maita, uz manu nākamo sēriju, dabūsi pa bieti, b**ģ!" vicinot steku, nopietni draud Sandis.

Kiops, savilcis draudīgu grimasi, sola izrēķināties pēc pilnas programmas ar viņa šova necienītājiem. Lai Sanda vēstījums būtu vēl nīgrāks un niknāks, viņš beigās arī uztaisa savu meistarstiķi - "Pīlādžogas spērienu".

Jau vēstīts, ka Kiopa veidotais šovs savu pirmizrādi piedzīvoja 25. jūlijā. Pirmajā raidījumā viņš viens pats ālējās studijā un saviem skatītājiem parādījās, tērpies vienās stringa biksītēs un ar karaļa kroni galvā, taču mākslinieks paredzējis, ka otrajā sērijā pie viņa nāks ciemiņi un neformālā gaisotnē notiks sarunas par aktuālām tēmām.

Nākamā šova translācija paredzēta ceturtdien, 1. augustā, plkst. 21:00. Kiops nolēmis arī veikt eksperimentu - otrā šova sērija būs par samaksu. Šķiroties no viena lata, būs iespējams tiešraidē vērot Sanda izdarības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!