Foto: Vida Press

Viens no pasaulē pretrunīgāk vērtētajiem televīzijas projektiem ir bērnu skaistumkonkursu tēmai veltītais šovs Toddlers&Tiaras, kurā ikviens var sekot līdzi tam, kā mazas meitenītes īsteno amerikāņu sapni un pārtop princesēs.

Šovā kopš 2009. gada piedalījušās neskaitāmas mazulītes, kuru aizraušanās ir skaistumkonkursi, bet dažas no viņām pratušas izcelties uz pārējo fona un iegūt valsts mēroga atpazīstamību.

Viena no spilgtākajām Toddlers&Tiaras dalībniecēm gadu gaitā bijusi šobrīd astoņu gadus vecā Alana Tompsone jeb Hanija Bū Bū (attēlā), kura skatītāju simpātijas iemantojusi ar savu neticamo spēju šķobīt sejiņu, gražoties, gorīties un citādi izrādīt savu spilgto personību.

Pēc dalības Toddlers&Tiaras šovā meitenītes enerģiskā mamma nolēma negulēt uz veciem lauriem, un tapa šovs Here Comes Honey Boo Boo, kas vēsta par mazulītes un viņas ģimenes ikdienas dzīvi un kuram šobrīd rit jau trešā sezona.

Gan šovs, gan Tompsonu ģimenīte guvusi gana lielu atpazīstamību, tomēr Alanai izdevies saglabāt īstās zvaigznes statusu - tieši viņa tiek aicināta uz dažādiem sarunu šoviem, un miljoniem amerikāņu aizrautīgi seko līdzi mazulītes piedzīvojumiem un izdarībām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!