Foto: Vida Press
Pēc 25 gadu pārtraukuma nule ar jaunām sērijām TV ekrānos atgriezies deviņdesmito gadu noslēpumainais un populārais seriāls "Twin Peaks" ("Tvinpīka").

Marka Frosta un Deivida Linča deviņdesmitajos gados veidotā seriāla sižeta līnija vijās ap Loras Palmeres slepkavības izmeklēšanas lietu, ko vadīja FIB īpašais aģents Deils Kūpers (aktieris Kails Maklahlans).

Seriāls savu nosaukumu aizguvis no izdomātās pilsēteles Tvinpīkas, kur norisinās sērijās redzamie notikumi.

Noslēpumiem apvītais sižets guva plašu popularitāti un "Tvinpīka" dēvējams par deviņdesmito gadu kulta seriālu. Tas skatītājus priecēja ar divām sezonām, kas tika izrādītas laika posmā no 1990. līdz 1991. gadam. Noslēpumi tika šķetināti 30 sērijās.

Jau 2014. gada rudenī tika paziņots par seriāla turpinājumu uzņemšanu, un nu Deivids Linčs kopā ar Marku Frostu radījis 18 jaunas sērijas, kas pirmizrādi piedzīvoja svētdien Amerikas TV tīklā "Showtime".

Kā vēsta "BBC", seriāla atgriešanās sezonā tiks šķetināti notikumi, kas norisinās Tvinpīkā 25 gadus pēc Loras Palmeres nogalināšanas.

Foto: Vida Press

Daļa deviņdesmito gadu "Tvinpīkas" seriāla aktieru piedalās arī jaunajās sērijās. Skatītājus priecēs arī jaunas sejas, piemēram, Naomi Votsa, Amanda Seifrīda, Tims Rots, Džims Beluši un daudzi citi.

Dalību seriālā turpina Kails Maklahlans, Deivids Linčs, Šerila Lī, Kimija Robertsone, Madhene Amika, Dana Ašbruks un citi.

"Delfi Izklaide" piedāvā apskatīt "Tvinpīkas" aktierus toreiz un tagad – gan tos, kas būs redzami jaunajā sezonā, gan tos, kuriem šis seriāls paliks saldās deviņdesmito gadu atmiņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!