Foto: Vida Press
Ne viens vien Lieldienu brīvdienu programmā bija iekļāvis "Ātrs un bez žēlastības" astotās filmas "The Fate of the Furious" apmeklējumu, un ļaužu interese par kinodarbu darījusi savu – populārās franšīzes jaunajai daļai izdevies pārspēt līdzšinējos ieņēmumu rekordus.

Kā vēsta BBC, pirmajā nedēļas nogalē "The Fate of the Furious" nopelnījusi 532,5 miljonus ASV dolāru, tādejādi pārspējot "Star Wars: The Force Awakens" ("Zvaigžņu kari: Spēks mostas") panākumus – 2015. gada decembrī tā pirmajā nedēļas nogalē nopelnīja 529 miljonus dolāru.

"The Hollywood Reporter" precizē, ka šo rekordu "Ātrs un bez žēlastības" komandai izdevies pārspēt, pateicoties panākumiem Ķīnā – tur trīs dienu laikā filma nopelnījusi 192 miljonus dolāru.

Filmā "The Fate of the Furious" mirdz tādas asa sižeta filmu zvaigznes kā Dveins Džonsons, Vins Dīzels, Džeisons Stethems un citi, bet kino dižpārdokļa budžets saskaņā ar "IMDb" vietnes datiem tiek lēsts aptuveni 250 miljonu ASV dolāru apmērā.

Kritiķu atsauksmes par jauno "Ātrs un bez žēlastības" ir pretrunīgas – kamēr vieni tās veidotājus slavē par stila saglabāšanu un fanu vēlmju attaisnošanu, citi norāda, ka šī ir vājākā no franšīzes daļām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!