Foto: Vida Press
Dimanti tomēr nav mūžīgi – to pierāda bijušās Bonda meitenes Lanas Vudas likteņa pavērsiens. Vuda no daudzsološas Holivudas zvaigzni kļuvusi teju par bezpajumtnieci.

Lana kļuva par uzlēcošo Holivudas skaistuli, kad 1971. gadā nofilmējās Džeimsa Bonda filmā "Diamonds Are Forever". Šajā kinolentē seksīgā spiega lomā iejutās Šons Konerijs, bet Lana atveidoja valdzinošo Plentiju O'Tūlu. Toreizējā slava sen izplēnējusi, un aktrise vairs nevar palepoties ne ar atpazīstamību, ne pieklājīgiem ienākumiem.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 71 gadu vecā Vuda šobrīd mitinās Losandželosas pievārtē. Moteļa vienā istabā cenšas sadzīvot Lana, viņas meita Evana ar vīru un trīs mazbērni, kā arī divi suņi.

Pirms tam Vudas ģimene dzīvoja divstāvu mājā Kalifornijā, bet viņiem nācās izvākties, jo vairs nespēja samaksāt īri. Kādreizējai Bonda meitenei nebija neviena, kas varētu palīdzēt izmitināt viņas ģimeni.

"Bērniem ir ļoti grūti," kādreizējā filmu zvaigzne atzinusi "Inside Edition. "Viņiem trūkst savas telpas."

Finansiālo situāciju vēl skaudrāku padarījis meitas veselības stāvoklis – Evanai atklāja ļaundabīgu limfmezglu slimību – Hodžkinsa limfomu. Meitai veikta apstarošana, kas sagrāvusi plaušas, un nu Evansa spējot elpot vienīgi ar skābekļa balona palīdzību. Vudas meitai nepieciešama arī abu ceļgalu operācija. Milzīgie rēķini par medicīnas pakalpojumiem dzen Vudas ģimeni vēl lielākā nabadzībā.

Kad Lanai jautāts – kas novedis viņus līdz šādam stāvoklim, kas notika – viņa bijusi lakoniska. "Reālā dzīve," spriedusi kādreizējā daiļava.

Nabadzībā un aizmirstībā grimstošo aktrisi cer glābt kāds viņas draugs Gregors Džilespī, kurš atvēris ziedojumu kontu un cer savākt naudu, lai palīdzētu ģimenei atkal nostāties uz kājām un iesākumā tikt vismaz pie kāda pieklājīgāka mājokļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!