Foto: Vida Press

Jau vairākas nedēļas Kanādā norisinās populārāko komiksu ļaundaru filmas Suicide Squad uzņemšana, un ārvalstu medijos jau nonākušas fotogrāfijas no filmēšanas laukuma. Vislielāko ažotiāžu izraisījis mūziķa un aktiera Džareda Leto (attēlā) tēls – viņš pārtapis par Džokeru.

Kad tapa zināms, ka Džaredam Leto uzticēta Džokera loma, kino interesentiem bija skaidrs, ka tas ir viens no sarežģītākajiem uzdevumiem, jo agrāk šajā tēlā redzēts gan Džeks Nikolsons, gan Hīts Ledžers, kurus pārspēt ir gandrīz neiespējami.

Iespējams, tieši tāpēc filmas veidotāji nolēmuši izmantot Leto neticamo hamaleona dabu un pārvērtuši viņu gandrīz līdz nepazīšanai, izveidojot ļaundara tēlu, kuram, kā vēsta ārvalstu mediji, baidoties tuvoties pat daži no Leto kolēģiem.

Šonedēļ ārvalstu paparaci rīcībā nonākuši foto, kuros viņš redzams pilnā Džokera "formā", un, kā jau atzinuši zinātāji, šīs uzskatāmas par šausminošākajām Leto pārvērtībām visā viņa karjerā.

Tiek plānots, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks 2016. gada vasarā, un ļaundaru lomās redzēsim tādas zvaigznes kā Vilu Smitu, modeli Karu Delevinju un citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!