Foto: DELFI

Pēc pikantās komēdijas "Svingeri" panākumiem režisors Andrejs Ēķis nolēmis ilgi dīkā nesēdēt – viņš ķēries pie jaunas pilnmetrāžas filmas "Blēži" uzņemšanas.

Šonedēļ uzsākta komēdijas filmēšana, un par pirmo lokācijas vietu izvēlēts uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam piederošais komplekss "Senču sils" Baltezera krastā, kur lepnās villas pagrabstāvā tapa daļa no filmas ainām.

Kā "Delfi Izklaidei" pastāstīja filmas producents Kristians Alhimionoks, galvenās lomas uzticētas "Svingeru" zvaigznei Intaram Rešetinam, jaunajai aktrisei Ievai Florencei, mūziķim Ralfam Eilandam un populārajai kino un teātra aktrisei Rēzijai Kalniņai.

Scenārija autore ir Rasa Bugavičute-Pēce kopā ar pašu Ēķi, un "Blēži" iecerēti kā trakulīgs un jautrs stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, režisora- amatiera un ietekmīgas biznesa lēdijas mīlas četrstūri.

"Blēžu" kostīmu mākslinieka pienākumi uzticēti dizainerim Dāvidam, kuram šī ir pirmā pieredze tērpu veidošanā pilnmetrāžas filmai.

Filma top sadarbojoties "Forum Cinemas", "Cinevilla Studios" un "Platforma Filma", filmu atbalsta Nacionālais Kino centrs. Filmēšana turpināsies oktobrī un novembrī, bet kinoteātros visā Latvijā filma "Blēži" iznāks 2018. gada 8. martā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!