Foto: Publicitātes foto
Priecējot visus romantiska kino mīļotājus, uz lielajiem ekrāniem Valentīna dienas priekšnojautās iznākusi pikantā grāvēja "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas") otrā daļa – "Fifty Shades Darker" ("Tumsa piecdesmit nokrāsās"), un arī Rīgā šī filma sagaidīta ar vērienu.

Trešdienas, 8. februāra, vakarā kinoteātrī "Citadele" norisinājās seksa dižpārdokļa jaunākās daļas pirmizrāde, kurā netrūka nedz krāšņu tērpu, nedz atspirdzinošu dzērienu un dažādu pārsteigumu, nedz noslēpumainu daiļavu.

Filmas pirmā daļa "Fifty Shades of Grey", kas uz ekrāniem iznāca pirms diviem gadiem, tika bargi kritizēta un saņēma sešas "Zelta avenes" (balvas, kuras tiek pasniegtas gada sliktākajām filmām). Arī skatītāji par redzēto nebija sajūsmā, tomēr tas filmai neliedza sasniegt biļešu pārdošanas rekordus un nopelnīt vairāk nekā pusmiljardu ASV dolāru.

Arī otrā filma balstīta uz britu rakstnieces E. L. Džeimsas pasaulslaveno erotisko triloģiju, kurā aprakstītas attiecības starp jauniņo, nupat augstskolu beigušo Anastasiju Stīlu un bagāto, izskatīgo, kā arī ļoti veiksmīgo biznesmeni Kristjenu Greju, un tiek prognozēts, ka vismaz kases ieņēmu ziņā filma varētu mēroties spēkiem ar pirmās daļas panākumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!