Foto: Vida Press

Savas jaunākās lomas ietvaros ļoti pārsteidzošas un krāšņas pārvērtības piedzīvojusi Holivudas skaistule Bleika Laivlija, un paparaci foto no filmas uzņemšanas laukuma liecina – aktrisi ir teju neiespējami atpazīt.

Dublinā šobrīd norisinās filmas "The Rhythm Section" uzņemšana. Galvenā loma tajā uzticēta Laivlijai. Viņa atveido sievieti, kura vēlas atriebties cilvēkiem, kas sarīkojuši lidmašīnas katastrofu, kurā gājusi bojā viņas ģimene. Filmā piedalās arī britu aktieris Džūda Lovs.

Fotogrāfijas, kas šonedēļ izplatītas medijos, ļauj novērtēt pārvērtības, kuras Laivlija piedzīvojusi lomas dēļ, un daudzi sprieduši – tās ir gana iespaidīgas.

Laivlija Dublinā manīta ar melnu parūku un bez biezas grima kārtas uz sejas. Tāpat arī aktrise, kura neskaitāmas reizes atzīta par vienu no vislabāk ģērbtajām Holivudas dāmām, pārsteigusi ar ļoti ikdienišķu, pat nedaudz nevīžīgu apģērbu.

Jāatgādina, ka arī pērn rudenī uzņemtie kadri no filmēšanas laukuma pārsteidza daudzus. Laivlija tajos izskatījās pēc nošņurkušas bezpajumtnieces.

Kā liecina vietnē "IMDb" publiskotā informācija, filma uz lielajiem ekrāniem varētu iznākt nākamgad februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!