Foto: Vida Press
Šonedēļ aprit 30 gadi, kopš pie televīzijas skatītājiem nonāca jautrais seriāls "Married...with Children" ("Precējies. Ir bērni"), un "Delfi Izklaide" piedāvā apskatīties, kā tad situāciju komēdijas galveno varoņu – Bandiju ģimenes – atveidotājiem veicies kopš 1987. gada.

Seriāls par Bandiju ģimenīti piedzīvoja 11 sezonas, iemantoja gan skatītāju, gan kritiķu atzinību, un savs fanu pulks tam ir arī Latvijā.

Seriāla galvenie varoņi – neveiksmīgais kurpju pārdevējs Als, viņa gluži vai neticami slinkā sieva Pegija un bērni Kellija un Bads – uzskatāmi par absolūti neveiksmīgas ģimenes paraugu.

Bērnu un sievas necieņa pret ģimenes galvu, abu vecāku dīvainās bērnu audzināšanas metodes jeb, pareizāk sakot, pilnīgs to trūkums, ņirgāšanās vienam pret otru un daudzas citas lietas Bandijus padarījušas par cienīgiem pretendentiem uz briesmīgākās jebkad komēdiju seriālos rādītās ģimenes titulu.

Foto: Vida Press
Ala lomā filmējās Eds O'Nīls, kurš uzskatāms par veiksmīgāko no seriāla galveno zvaigžņu pulciņa – kopš 2009. gada viņš spēlē vienā no populārākajiem un atzinīgāk vērtētajiem komēdiju seriāliem "Modern Family". Arī šajā projektā 70 gadus vecais aktieris iejuties ģimenes galvas lomā, bet šoreiz viņa varonis bauda pārējo mīlestību un cieņu.
Foto: Vida Press
Viņa sievas, ugunīgās sarkanmates Pegijas lomā redzējām aktrisi un dziedātāju Keitiju Segalu, kuras filmu un TV projektu saraksts ir gana garš, tomēr Pegijas loma vismaz pagaidām ir palicis zināmākais 63 gadus vecās aktrises veikums.

Aktrisei ar "Precējies. Ir bērni" uzņemšanas laiku saistās arī kāds traģisks stāsts – 1991. gadā viņa palika stāvoklī, un grūtniecība tika iekļauta arī seriāla scenārijā. Grūtniecība septītajā mēnesī tika pārtraukta ar ķeizargriezienu, bet mazulīte neizdzīvoja. Pegijas bērna gaidības seriālā tika padarītas par sapni, bet pati aktrise mirušajai atvasei veltīja dziesmu.

Seriāla uzņemšanas laikā pasaulē nāca divi Keitijas bērni, bet šīs grūtniecības vairs scenārijā neiekļāva.

Foto: Vida Press
Kristīnai Aplgeitai, kura pērn atzīmēja 45. dzimšanas dienu, darbs "Precējies. Ir bērni" uzskatāms par augstāko karjeras sasniegumu, un daudziem viņa vēl aizvien asociējas ar viegplrātīgo, puišu ziņā neizvēlīgo blondo draiskuli.

2008. gadā tapa zināms, ka Aplgeitai diagnosticēts krūts vēzis, un viņai tika veikta mastektomija. Pēc šīs pieredzes aktrise pievienojusies to sabiedrībā zināmo sieviešu pulciņam, kuras aicina citas dāmas regulāri veikt krūšu pārbaudi.

Foto: Vida Press
Arī ģimenes dēla Bada Bandija lomas atveidotājs Deivids Faustīno seriālā iegūto atpazīstamību neizmantoja pilnībā, un 43 gadus vecā aktiera filmogrāfijā "Precējies. Ir bērni" pagaidām ir atpazīstamākais ieraksts.

2007. gadā aktieri arestēja par marihuānas uzglabāšanu, bet no soda Deividam izdevās izvairīties, jo viņš piekrita doties uz rehabilitācijas centru.

Foto: Vida Press
Seriāls nav iedomājams bez Bandiju ģimenes kaimiņienes Mārsijas Dārsijas, kuru tēloja aktrise Amanda Bīrsa. Arī viņa vislabāk zināma, tieši pateicoties seriālam "Precējies. Ir Bērni". 1993. gadā, vēl seriāla uzņemšanas laikā, viņa paziņoja, ka ir lesbiete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!