Foto: Reuters/Scanpix
Šonedēļ Losandželosā pirmizrādi piedzīvoja pikantā grāvēja "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas") otrā daļa – "Fifty Shades Darker" ("Tumsa piecdesmit nokrāsās"), un arī uz sarkanā paklāja netrūka kailuma un kaisles.

Par pasākuma sensāciju kļuva filmas galvenās lomas atveidotāja Dakota Džonsone, kura pirmizrādes pasākumam bija izvēlējusies gaišu viegla auduma tērpu, kas atklāja un izcēla krūšu apaļumus.

Tāpat fotogrāfi dedzīgi iemūžināja viņu kopā ar kolēģi Džeimiju Dornanu – abi pierādīja, ka ir profesionāļi kameru priekšā un arī uz sarkanā paklāja starp abiem bija jūtama jutekliska dzirksts.

Starp pirmizrādes viesiem bija arī dziedātāja Rita Ora, aktrise Kima Beisingere un citas daiļas dāmas, kuras labprāt izrādīja savus smuidros augumus.

Jau vēstīts, ka, sekojot pirmās daļas piemēram, arī seksa dižpārdokļa otrā daļa pie skatītājiem nonāks īsi pirms Valentīna dienas (Latvijas kinoteātros pirmizrāde paredzēta 8. februārī), lai ikvienam pārītim būtu iespēja mīlētāju svētkus atzīmēt kinoteātrī.

Arī otrā filma balstīta uz britu rakstnieces E. L. Džeimsas pasaulslaveno erotisko triloģiju, kurā aprakstītas attiecības starp jauniņo, nupat augstskolu beigušo Anastasiju Stīlu un bagāto, izskatīgo, kā arī ļoti veiksmīgo biznesmeni Kristjenu Greju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!